Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

GÜNCELLEME! – Elektronik Devreler Laboratuvarı Deney Föyleri

chip_1

Elektronik Devreler dersinin Laboratuvar uygulamasında yapılacak deneylere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. İlk olarak “Deney 1-4” deneyleri yapılacak, ardından “Deney 5-15” deneylerine geçilecektir. Derse katılacak tüm öğrencilerin, o haftaki deneylere ait malzemeleri eksiksiz olarak getirmeleri gerekmektedir. İlk 4 haftaya ait deneylerde kullanılacak malzemeler ilgili föylerde yer almaktadır. Devamında yapılacak deneylere ait tüm devre elemanlarına “Deney 5-15 Malzeme Listesi” dosyasından ulaşabilirsiniz.

Önemli Not: Deney 5-15 Malzeme Listesi” dosyasında bulunan “Genel Malzemeler” tüm öğrencilerin sahip olması gereken malzemeleri içermektedir ve bu malzemeler tüm deneylerde kullanılacaktır.

Bununla birlikte tüm öğrencilerin laboratuvar dersine katılmadan önce o hafta yapılacak deneyleri incelemesi gerekmektedir.

Deney 1-4

Deney 5-15

Deney 5-15 Malzeme Listesi

DENEY RAPORLARINI HAZIRLARKEN YARDIM ALABİLECEĞİNİZ ÖRNEKLERE AŞAĞIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ!

Örnek1 | Örnek2

Hazırladığınız raporun bir başka kişiye ait rapor ile benzerlik göstermesi durumunda yapılan değerlendirmeye aşağıdaki örneklerden ulaşabilirsiniz.

Örnek3

Not: Raporlarınızı yukarıda verilen örneklere göre (Örnek1-2) dijital ortamda hazırladıktan sonra, şeffaf dosya içerisinde deney günü teslim etmeniz gerekmektedir. Deney gününden sonra teslim edilen raporlar değerlendirmeye alınmayacaktır.